Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΟΥΚΜΑΝ, ΦΥΣΣΑ, ΧΕΓΙΕΡ


Στα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Λουκμάν στα Πετράλωνα και του Φύσσα στο Κερατσίνι από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκε σε αντιφασιστική διαδήλωση η Χέγιερ στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ από ναζιστές φίλους του Μιχαλολιάκου. 

Αν ο πρόεδρος Τραμπ, υποστηρικτής της "λευκής υπεροχής", εξίσωσε τη βία των ναζιστών με την αντίσταση των θυμάτων τους υιοθετώντας τη θεωρία των δύο άκρων, οι κυβερνήσεις της χώρας μας καταδίκαζαν "τη βία από όπου και αν προέρχεται".

Έτσι επέτρεψαν την αποφυλάκιση των χρυσαυγιτών ενώ η δίκη τους συνεχίζεται σαν τηλεοπτικό σίριαλ με αποτέλεσμα ένοχοι και συνένοχοι δολοφονιών και συνεχών επιθέσεων με φίλους ναζιστές στην Ευρώπη και την Αμερική να συνεχίζουν να ρητορούν και να οργανώνουν νέες επιθέσεις.

Η άλυτη κρίση του συστήματος συνεχίζει να παράγει τη φρίκη του πολέμου και τελικών λύσεων.

Καθήκον των εργαζομένων και των ανέργων, των φτωχών και των αποκλεισμένων, ντόπιων, μεταναστών και προσφύγων είναι η συντριβή των ακροδεξιών, φασιστικών συμμοριών που αναπόφευκτα σημαίνει τη πάλη για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, διακρίσεις, φτώχεια και πολέμους.


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Δευτέρα, 18/9, 7μμ, πλ. Ελευθερίας


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ