Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Όλοι και όλες στα δικαστήρια Βόλου, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 9πμ



Στήριξη της μήνυσης του νεαρού φοιτητή Αδ.Γιαλαμά εναντίον αστυνομικού για βασανιστήρια

6η Δεκέμβρη

Ημέρα μνήμης και αγώνα ενάντια στο κράτος και το σύστημά τους.


Ημέρα μνήμης  για τον έφηβο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο που δολοφονήθηκε από κρατική σφαίρα αστυνομικών στις 6/12/2008.

Η άρχουσα τάξη της χώρας επιστρατεύει το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και τον θέτει σε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χτυπούν τις πορείες της εργατικής τάξης, της νεολαίας, σε όλη την Ελλάδα που ξεσηκώνονται εναντίον τους. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η προσπάθεια οργάνωσης ενός αντι-Δεκέμβρη απέτυχε οικτρά.

Στις 6 Δεκέμβρη 2012 συλλαμβάνονται στο Βόλο και παραπέμπονται σε δίκη τέσσερις διαδηλωτές, για τα αδικήματα : στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών. Ο ένας από αυτούς, ο Αδ. Γιαλαμάς υπέστη βασανισμό και υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν(Π.Κ. 137Α, βασανιστήρια σε ήπια μορφή) .

Η μήνυση εκδικάζεται στις 14/11/2016 με κατηγορούμενο έναν εκ των αστυνομικών. Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό του και να σταθούμε στο πλευρό κάθε αγωνιστή και αγωνίστριας και κάθε διωκόμενου από το κράτος.

Ενάντια στη βία του κράτους απαντάμε με την οργάνωση της κοινωνικής ανατροπής για μια Ζωή που μας ανήκει, πλήρως απελευθερωμένη από τους δυνάστες εκμεταλλευτές και όλους τους βασανιστές.

Ο Δεκέμβρης είναι εδώ...

7/11/2016

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ