Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Κείμενο Στήριξης


ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10 , στις 9.00 πμ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ
ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Το ξεπούλημα των υδάτινων πόρων αλλά και κάθε δημόσιου κοινωνικού αγαθού συνδέεται άρρηκτα με τις μνημονιακές πολιτικές και πρακτικές που κεφάλαιο και κράτος επιβάλλουν. Τα μέσα που χρησιμοποιούν, η προπαγάνδα μέσω των συστημικών ΜΜΕ, το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό, οι δίκες και η καταστολή, είναι γνωστά «εργαλεία» και επιστρατεύονται ενάντια σε κάθε δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης.

Στις 13 Μαρτίου 2015 βρεθήκαμε έξω από το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, αποκλεισμένοι, μαζί με αγωνιστές και συλλογικότητες ενάντια σε δυνάμεις του κράτους για να συμμετέχουμε στη συζήτηση για τον κανονισμό άρδευσης και τις αποφάσεις για το νερό που μας αφορούν άμεσα.

Η καταγγελία ενάντια στον αγωνιστή αγρότη που δικάζεται τη Δευτέρα 31/10 ξέρουμε πολύ καλά γιατί έγινε. Παρά την καταστολή και την προπαγάνδα για τα γεγονότα εμείς θα βρισκόμαστε στο δρόμο και θα διεκδικούμε τα πάντα, όλη μας τη ζωή. Στεκόμαστε στο πλευρό του και στο πλευρό όλων των μαχόμενων τμημάτων αυτής της κοινωνίας για να την οικοδομήσουμε έναν άλλον κόσμο, πιο ανθρώπινο συμφώνα με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

Τα σχέδια εφοπλιστών, δημοτικών αρχόντων και κυβερνήσεων δε θα περάσουν, δε μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν.

Έχουν κάνει το δρόμο σπίτι μας και εκεί θα τους νικήσουμε.



ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Bloglasigeiagne.blogspot.gre-maillsan9a@gmail.com