Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αποφάσεις συνελεύσεων 22, 29/8/2016


ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 22/8/2016

Στη Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς στις 22/8/16 αναγνώστηκαν δυο επιστολές μελών της συνέλευσης και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Η Λαϊκή Συνέλευση θεωρεί απαραίτητη τη παρουσία του συντρόφου Αντρέα Ξηρομερίτη και τον καλούμε να συμμετάσχει κανονικά στις διαδικασίες της συνέλευσης γα να συνεχίσουμε τους αγώνες που ξεκινήσαμε μαζί.
  2. Η Λαϊκή Συνέλευσής απορρίπτει το περιεχόμενο επιστολής μελών της συνέλευσης που σκοπός της είναι η περαιτέρω διαίρεση των μελών της και η πολιτική περιχαράκωση. Το συγκεκριμένο κείμενο αποφασίστηκε να διανεμηθεί σε όλα τα μέλη της συνέλευσης.

  3. Η Λαϊκή Συνέλευση συζήτησε το κείμενο με τίτλο «Παρουσίαση Λαϊκής Συνέλευσης Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου» το οποίο εμπεριέχει θέσεις αντίθετες από αυτές που καταχτήθηκαν με αγώνες και η συζήτηση θα συνεχιστεί στις 29/8/16.

  

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 29/8/2016

Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου (ΛΣΑΝ) ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 22/8 και παραμένει σταθερά στο πλευρό της εργατικής τάξης κι όλων των καταπιεσμένων ενάντια στα μνημόνια και την κοινωνική καταστροφή. Η ΛΣΑΝ παραμένει ανοικτή σε όλους εκτός ρατσιστές, εθνικιστές και φασίστες.
Η ΛΣΑΝ αν και κλείνει φέτος 5 χρόνια λειτουργίας, ορισμένα μέλη της διαχώρισαν τον εαυτό τους από τις θέσεις της συνέλευσης.
Η συνέλευσή μας, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει τον αγώνα της οργανώνοντας τις επόμενες δράσεις της.



ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ